Klimatbloggen

Blogginformation

Om klimatbloggen
Det är ont om svenska bloggar som behandlar ämnet klimat1 och därför har denna blogg skapats. Har du funderat på vetenskapen bakom klimatförändringarna, överdrifter och underdrifter i media samt myter och hårda fakta kring klimatproblematiken? Via denna blogg vill jag ge min syn och kommentarer på klimatfrågororna. Utgångspunkten är att leverera så sakliga synpunkter som möjligt ifrån mitt perspektiv utifrån en kritisk hållning och granskning av vad som presenteras i den strida strömmen av nya rön.

Har du synpunkter på bloggen eller vill du bara komma i kontakt med mig? Skriv mig gärna ett mail!

Om skribenten
Namn: Daniel Hansson
Bor: Göteborg
Ålder: Börjar bli till åren… (okej, åldersnojjan sätter väl in först när man fyllt 30, och dit är det 3 år)
Sysselsättning: Doktorand i oceanografi vid Göteborgs Universitet. Forskar kring klimatförändringar, främst i Östersjöregionen, under de senaste 1000 åren. Besök gärna min forskargrupps hemsida för mer information kring vår verksamhet! De åsikter och värderingar jag publicerar på denna blogg är dock mina egna och delas inte nödvändigtvis av forskargruppen.


1Med klimat menar jag klimatvetenskapen, inte policy, politik, mediadrev eller andra frikopplade och ickevetenskapliga områden. Andra bloggar som behandlar dessa ämnen finns det gott om, men varför vara som alla andra? Här snackar vi naturvetenskap, inget annat.

Annonser

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: